Bouwsteen Aarde


Lichaam als reismap

Elke houding, elk gebaar en elke beweging vertellen iets over wie je bent en hoe jij denkt over jezelf.

Je lichaam bestaat uit verschillende stelsels die allen samenwerken om heel je organisme te steunen en je welzijn te bevorderen. Je spijsverteringsstelsel bijvoorbeeld bestaat uit verschillende organen die op hun beurt weer opgebouwd zijn uit verschillende cellen. De cellen weten precies wat hun functie en taak is binnen hun eenheid om het groter geheel te dienen. Soms kan het zijn dat deze cellen, omwille van stress, onwetendheid of overtuigingen van de geest, niet goed meer functioneren en hun oorspronkelijke taak niet goed meer kunnen uitvoeren.

Belangrijk wordt dan, dat jij je zintuigen verlevendigt zodat je deze signalen kan opvangen. Op deze wijze herken je plekken waar energie geblokkeerd is zodat je ze kan transformeren naar een nieuw evenwicht.

De methodieken

 

LomiLomi

LomiLomi Tempel Stijl Massagebehandelingen
Een oerkrachtig Hawaiaans healingsritueel.
Vloeiende, golvende, transformerende massagebehandeling met warme olie voor het hele lichaam gebracht door Dalia Zaltron
Je kan nu reeds een plekje reserveren
> Contacteer ons
Op 3 en 4maart 2017
Eén sessie duurt steeds 2,5uur:
9:00-11:30u / 11:30-14u
15:00-17:30 /17-30-20:00u

 

CADEAUBON

Liefde is het enige medicijn dat alles heelt… Het is daarom belangrijk dat we het menslijk lichaam op een liefdevolle manier benaderen. Wanneer we de diepe bron van liefde raken, kan deze ons een grote rijkdom aan schatten schenken. Schenk iemand een Ayurveda consult of Massage als teken van je respect en liefde…

Contacteer ons nu voor uw cadeaubon

 

Kennismakingsdag: Gezonde voeding
Je in je element voelen begint bij het opnemen van de juiste bouwstenen in je lichaam. Je kan alles zien als een medicijn wanneer je een gezonde en goede levensstijl aanneemt. Ruimte maken voor werk en ontspanning kan je via allerlei ludieke workshops, maar eerst en vooral bieden we je voeding aan voor lichaam en geest zodat je nadien “à la carte” kan kiezen uit ons aanbod!

> Contacteer ons

Kennismakingsdag Shakti
Shakti wil mensen inspireren om op een creatieve manier naar het leven te kijken, zodat levensvreugde en geluk je bestemming mogen zijn. Op deze kennismakingsdag kan je ervaren hoe Shakti bouwt met 5 bouwstenen aan een wereld die begint bij jou.

> Contacteer ons

Ayurveda Bodywork
Volgens Ayurveda bestaat de wereld binnen en buiten uit vijf elementen : aarde, water, vuur, lucht en ether. Uit deze vijf elementen ontstaan de drie dosha’s : kapha, pitta en vata. De dosha’s zijn de onderliggende energetische principes tussen lichaam en ziel. Via zachte oefeningen brengen wij balans tussen de vijf elementen.

> Contacteer ons

Gezichtsmassage
Daar onze huid de begrenzing is tussen binnen en buitenwereld, vertelt deze huid ons wat er in ons leeft. Via zachte massagetechnieken kunnen we ons lichaam tot een diepe ontspanning brengen zodat onze zelfregulerende kracht weer voluit stroomt.

> Contacteer ons

Individuele sessies
Je kan er ook voor kiezen om een individuele sessie lichaamswerk en/of ayurvedische massage te nemen. Afspreken voor een individuele behandeling kan via ons contactformulier.