Methodieken


Onze lounge programma’s

Ludieke workshops en individuele sessies georganiseerd tijdens ochtend, middagpauze of avonduren.

Yoga is een teambuilding activiteit van min 90 min. waarbinnen fysiek, mentaal en emotioneel welzijn collectief ervaren kan worden zodat men vaardiger leert omgaan met stress op de werkvloer. Het tot rust brengen van de geest, kan men stimuleren via fysieke lichaamshoudingen, waardoor er in de hersenen het ontspanningshormoon aangemaakt wordt. Hierdoor is men beter bestand tegen stress en verhoogt de werknemersbetrokkenheid.

Mindfulness is een aandachtstraining die gericht is op het leren omgaan met stress, pijn, vermoeidheid, denken en piekeren met als doel vrije aandacht te creeren.

Avatar is een teambuilding activiteit van min 90 min waarbinnen krijgskunstvaardigheden (Do-in massage, Meridiaan chi kung, kalaripayat), geoefend worden zodat doelen beter gerealiseerd worden. Waar Yoga een meer rustige activiteit is, is Avatar een dynamische krijgsdans. Via 5 versterkende en integrerende bewegingen transformeren we het stresshormon tot doelgerichte kracht. Avatar cultiveert het welzijn en legt een fundamentele basis door fysieke, emotionele en sociale vaardigheden aan te leren met als doelstelling een win-win situatie te creeren.

heARTs dance is een kunstzinnige activiteit die u aan uw personeel (op vrijwillige basis) kan aanbieden, ter ontspanning van een drukke werkdag. Het leven is de danser en jij bent de dans. Dit ontdekken maakt dat heARTS dans een kunstzinnige beleving wordt voor iedereen! Deze methodiek brengt meer flow in het leven van de individuele werknemers en is de lijm die mensen verbindt.

Stoelmassage is een individuele ontspannende massage van 15 min, waardoor de lichaamszones die zwaar belast worden tot ontspanning worden gebracht. Hierdoor wordt de zelfregulerende kracht gewekt en gaat de creatieve energie beter stromen. Het individu kan daardoor weer optimaal functioneren in het geheel. Deze massage is erop gericht om de energie van de werknemers te bevorderen en te ondersteunen. Indien op regelmatige basis toegepast is deze massage ideaal bij stresspreventie en ziekteverzuim.

Release Techniek is een individuele coachingmethodiek van 90 min. waarin de werknemer inzicht krijgt in patronen die het creatief functioneren ondermijnen. Hierdoor stimuleert men een creatief proces, waarin onbewuste overtuigingen bewust gemaakt worden, waardoor men meer effectief is in het realiseren van gestelde doelen. Deze methodiek wil de werknemers zelf instrumenten aanreiken, zodat ze meer persoonlijke verantwoordelijkheid leren nemen binnen het geheel van de organisatie. Indien op regelmatige basis toegepast is deze Release Techniek zeer geschikt om toe te passen op de bedrijfsvloer. Na een introductiesessie kan u deze Release Techniek zelf op regelmatige basis toepassen. Dit resulteert in een betere effectiviteit op de werkvloer.

Incentives

Onze “a la carte” projecten inspireren, motiveren en Stimuleren tot creatieve bedrijfskracht

Contacteer ons nu voor uw oplossing op maat!