Bedrijfsscreening


Vormingen voor zelfstandigen
Kennen jullie het werken met de kracht van elementen en seizoenen?
Deze methodiek brengt de relatie tussen de verschillende elementen in beeld, en informeert hoe jij helemaal in je element kan komen en daardoor jezelf en je bedrijf in zijn/haar element brengt!
Dit kan je doen door het cultiveren van levenskunsten, maar vooral door je eigen zintuigen te herontdekken!
Wat zouden deze zintuigen vertellen over jezelf, over je bedrijf, of iets waar je aandacht op dit moment op gericht is?
Onze expertise ligt vooral in het “creatieve proces” van een bedrijf of organisatie, zodat op natuurlijke wijze organisatorische ontwikkelingen kunnen plaatsvinden.
Shakti navigeert een beetje als een onderzoekster die op zoek gaat naar plaatsen waar de creatieve stroom vastloopt, om dan via kleine psychofysieke bewustzijnsoefeningen weer en gezonde flow te brengen in je organisatie of bedrijf. Bewegingen die goed zijn voor zowel individu, project als organisatie of bedrijf.

> Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte

Vormingen voor Bedrijven
Een gezonde bedrijfscultuur schept een mooi evenwicht tussen persoonlijke ontwikkelingskansen en de ontwikkelingskansen van je bedrijf. Wat zou er gebeuren, indien de natuurlijke bedrijfskracht helemaal tot ontwikkeling komt, en welke invloed zou dat hebben op het personeel, de bedrijfsleiders en de persoonlijke ontwikkeling van elk individu? Wat zou er gebeuren indien deze bedrijfskracht niet meer in flow is, maar in stagneert? Shakti herleid deze ontwikkelingskansen tot het in je element komen, zodat medewerkers zich na het harmoniseren evenwichtiger, gelukkiger ,vitaler en creatieve voelen om samen met andere medewerkers de doelstellingen van de bedrijfscultuur maximaal te realiseren . Shakti ondersteunt de vitaliteit in je bedrijf waardoor het onderling contact met de medewerkers en de klanten vanzelfsprekend positief beïnvloed wordt. Een gezonde vitale bedrijfskracht is waartoe shakti inspireert, en creativiteit is de sleutel.

> Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte

 
Kom in je element
> Download hier de brochure
> Doe nu de elementen test
> Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte