Teambegeleiding


Ludieke workshops en teambuildings georganiseerd tijdens ochtend, middagpauze of avond

Teambuilding Yoga
Ben je op zoek naar een leuke workshop om je team te ontstressen? Dan brengt yoga jou en je team een fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. ‘In team’ ervaren jullie hoe jullie beter kunnen omgaan met stress op de werkvloer. Via fysieke lichaamshoudingen breng je je geest opnieuw tot rust. Hierdoor ben je beter bestand tegen stress en verhoogt je werknemersbetrokkenheid.

Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte

Teambuilding Mindfulness
Wil je nieuwe creatieve patronen ontdekken in je team? Probeer dan onze workshop mindfulness, een aandachtstraining die gericht is op het leren omgaan met stress, pijn, vermoeidheid, denken en piekeren.
tegen stress en verhoogt je werknemersbetrokkenheid.

Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte

Teambuilding Krijgskunst – Kaparipayat
Kalaripayat is een teambuilding activiteit van min 90 min waarbinnen krijgskunstvaardigheden (Do-in massage, Meridiaan chi kung, kalaripayat), geoefend worden zodat doelen beter gerealiseerd worden. Waar Yoga een meer rustige activiteit is, is Avatar een dynamische krijgsdans. Via 5 versterkende en integrerende bewegingen transformeren we het stresshormon tot doelgerichte kracht. Avatar cultiveert het welzijn en legt een fundamentele basis door fysieke, emotionele en sociale vaardigheden aan te leren met als doelstelling een win-win situatie te creeren.
tegen stress en verhoogt je werknemersbetrokkenheid.

Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte

Teambuilding HeARTs dans
heARTs dance is een kunstzinnige activiteit die u aan uw personeel (op vrijwillige basis) kan aanbieden, ter ontspanning van een drukke werkdag. Het leven is de danser en jij bent de dans. Dit ontdekken maakt dat heARTS dans een kunstzinnige beleving wordt voor iedereen! Deze methodiek brengt meer flow in het leven van de individuele werknemers en is de lijm die mensen verbindt.

Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte

Ontdek je ware potentieel
Vaardigheden, talenten, … of is je ‘ware’ potentieel meer dan dat? Hoe kan jij verbinding maken met je ‘ware’ potentieel? Hoe ga jij om met je ‘ware’ potentieel? Gedurende 4 seizoenen maken we een innerlijke reis naar krachtplaatsen in onszelf en ons aller moeder natuur. Deze plaatsen leren ons hoe wij in verbondenheid met elkaar dichter bij ons ware potentieel kunnen komen, zodat wij onszelf opladen en vervullen. Deze reis kan iedereen maken en elke seizoen is een kans om die plaats in jezelf te eren en te ontdekken. Je kan voor deze weekends afzonderlijk inschrijven, maar de 4 weekends tijdens één jaar worden als één geheel beschouwd. Vijf begeleiders zullen via soudhealing, rituele ceremonies en herbronning in de natuur, Ademwerk, Krijgskunstvaardigheden en dans je meevoeren naar de diepe krachtplaats van je zelf.

Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte