Bouwsteen Lucht


Dans en theatervaardigheden

Dansen is uitdrukking geven aan de creatieve energie die door je heen stroomt, zodat alle dimensies van je zijn beleefd kunnen worden. Luisteren, voelen, ademen, scheppen en loslaten is waar het om draait. Via dans geef je uitdrukking aan alle gevoelens die je op je pad tegenkomt. Aandachtig zijn voor deze gevoelens, zonder te oordelen brengt je tot je creatieve kracht.

De methodieken

                                                             Shakti Healing Dance workshop
Shakti is de primordiale kosmische energie die in de dans ervaren kan worden.
Via de dans kan je haar zelfregulerend vermogen wekken waardoor eenieder de wereld binnen en buiten kan helen. Traditionele dans is altijd een deel geweest van het dagelijkse leven, waarbij de bewegingen getrokken werden uit de observatie van dieren, natuurelementen en dagelijkse handelingen. Het belangrijkste ingrediënt van Shakti Healing Dance is de innerlijke wereld van de danser.
Deze wereld wordt aan de hand van Yoga, Improvisatie, Ayurvedische bewegingskunst en Indian Rhythms wakker gemaakt, zodat de kosmische danser de wereld transformeren kan.
> Contacteer ons

 

Avatar Dance
Wil jij je spirituele krijger wekken zodat je innerlijke zwaard alle illusies doorklieft en jezelf vernieuwen door je transformatie te dansen? Dat is reinste alchemie…de helende kracht die de levenselixir kan worden voor elke dag van je leven. Energiewerk, Kalaripayat, meditatie, zang en dans zijn de ingrediënten die deze empowermentdag kruiden.

> Contacteer ons

Training Programma Actors/ Dancers
We hebben ons lichaam opgetrokken uit vijf elementen aarde, water, vuur, lucht en ether om ons zelf uit te drukken. Elke element is verbonden met een welbepaalde chemie en energetisch patroon. Wanneer we innerlijk een gedachte denken, dan zal deze ook vertaald worden in ons lichaam…en vice versa daar ons lichaam in een voortdurend creatief proces is.Het materiaal voor deze workshop is gedestilleerd uit Yoga, (Contact)improvisatie, Kalaripayat (Indische krijgskunst), hedendaagse Dans en Meditatie. De oriëntatie binnen deze workshop is een creatieve ruimte te scheppen voor zelfexploratie, innerlijke ontwikkeling, techniek and compositie.

> Contacteer ons