Opleiding voor leerkrachten


5 weekends : zaterdag, zondag van 9.00 tot 17.00
1 week
: Griekenland ( prijs niet inbegrepen)

Start nieuwe opleiding 2015
Prjs: € 750,00 bij registratie vóór 1/1/15
€850,00 na 1/1/15

Locatie: Shakti’s tempel in Mechelen

Data:
17+18 januari 2015
14+15 februari 2015
14+15 maart
13 + 17april 2015 Residentieel Griekenland
16+17 mei 2015
20+21 juni 2015

Informatie:info(at)Shakti.be

Klik hier om onze brochure te downloaden.


 

Stressvrije aanpak op het leven

In onze maatschappij staan heel wat mensen onder druk, dit wordt als negatieve stress ervaren, doch niet alle stress hoeft negatief te zijn. Wanneer je negatieve stress ervaart, vertoont je lichaam een fysiologische reactie, waardoor je natuurlijk zelfregulerend vermogen negatief beïnvloed wordt. Als stress toeneemt terwijl het herstel en de ontspanning daarbij achter blijven, loopt onze gezondheid een gevaar.

Shakti wil preventief bouwen aan dit welzijn en welbevinden aan de hand van de vijf natuurelementen aarde, water, vuur, lucht en ether in relatie met de seizoenen.

Kom zelf ervaren wat een wondervolle wereld wij zijn, want deze levenskunst kan je niet leren uit boeken!
Niet je ogen, alswel je hart kan het innerlijke kompas lezen dat je naar je gelukkige bestemming brengt! Dat ding waar je het meest van houdt, dat waar je vreugdevol en gelukkig van wordt wanneer je het doet…is precies datgene wat je in je element brengt.
De ontspanningstechnieken en die wij aanbieden zijn gebaseerd op Hedendaagse dans ( release techniek, Yoga, Meridiaan chi kung en oosterse krijgskunst). Deze levenskunsten stimuleren de aanmaak van Oxytocine, Melatonine en andere hormonen. Hormonen bepalen ons dag en nacht ritme alsook ons wel- zijn en geluk!

Oxytocine wordt ook wel het hormoon van onthaasting, genezing en verbondenheid genoemd. We maken het aan als we ontspannen zijn of in aangenaam gezelschap bewegen (dans) maar ook door fysiek contact en aanraking ontwikkelen deze ontspanningshormonen, waardoor ieders wel- zijn gevoed wordt.

Melatonine wordt ook wel het slaaphormoon of gelukshormoon genoemd, …omdat waar geluk binnen in je zit! De pijnappelklier is de plaats waar melatonine aangemaakt wordt Belangrijk om te weten, is dat we in het “donker” dit hormoon aanmaken, terwijl “licht” juist verhindert dat dit hormoon ontwikkelt !