Over Shakti


Pagina in opbouw !

Shakti is een Sanskriet woord dat komt van “vshak” wat “kunnen” betekent. Het is het vermogen tot macht, kracht, energie en moed, de vrouwelijke dynamiek van de schepping, de creatieve kracht.

Shakti vzw is een organisatie die ruimte biedt voor creatieve ontwikkeling. Via ludieke workshops, opleidingen en individuele sessies ondersteunen wij je op de weg naar je authentieke zelf, in verbondenheid met de wereld.

Shakti vzw bouwt daarom met 5 bouwstenen aan een “nieuwe wereld”, waar de vijf zintuigen poorten zijn tot nieuwe ervaringen.
Deelnemers die onze ludieke workshops volgen via deze bouwstenen, kunnen ervoor kiezen om een wereld op te bouwen voor weeskinderen in ontwikkelingslanden, omdat 1€ doorgestort wordt naar “ontdek je wereld, ontwikkel je zelf” projecten. De prijs voor de deelnemers blijft gelijk.

Shakti spreekt tot het hart, en wekt ons creatief potentieel. Luisteren naar de kracht van je hart brengt levensvreugde. Als je leeft vanuit je hart stroomt je creatieve energie (shakti) door heel je lichaam en functioneert het als een kanaal van zuiver bewustzijn.
Je bepaalt zelf welke tijd en ruimte je daarvoor nodig hebt.

Elisabeth De Wachter

Elisabeth is creator van verschillende methodes voor fysiek en emotioneel welzijn, stress management en leiderschapontwikkeling. Opgeleid aan het European Dance Development Center is zij meester in het choreograferen en coachen van beweging zodat transformatieprocessen kunnen plaatsvinden. Haar missie is om het geheim van de kunst van het leven te laten ervaren in de alchemie van goud!
Eén zijn met het leven, is één zijn met het nu.

Shyamji Bhatnagar

Geboren en opgevoed in India, is de grondlegger van de “Microchakra Psychology™. Momenteel woont hij in Amerika en heeft een “world wide network “ van studenten en professionele therapeuten die zijn leer doorgeven binnen de verschillende Sri Centra. Hij is gespecialiseerd in de kennis rond de subtiele, energetische lichamen (niveaus) van de mens, waartoe ook de chakra’s behoren, en in het therapeutische effect van mantra’s op die verschillende niveaus. Chakra’s zijn psychische informatie- en energiecentra die als schakel tussen de verschillende lichamen fungeren.

 

 

  • Shakti is aangesloten bij FROS: http://www.fros.be voor Kalaripayat- Dans- Yoga
  • Shakti beschikt voor Kalaripayat over een technisch programma(TP)

 

Partners