Bouwsteen Water


Geest als onderzoeker

Onze levenskwaliteit en vitaliteit word sterk bepaald door onze manier van denken over ons zelf en de wereld waarin we leven. Soms kan het zijn dat ons denken zo de overhand neemt, dat het evenwicht tussen voelen en denken zoek is geraakt. Wij zijn dan uit balans. Om die balans terug te vinden kunnen we ons herbronnen in de natuur, of levenskunsten cultiveren die het natuurlijke evenwicht weer herstellen!

De natuur heeft prachtige voor beelden van een natuurlijk evenwicht….Kijk maar naar de bomen met hun wortels in de aarde, hun takken in de lucht, dolfijnen duiken en spelen met de stroom van het water. Ook de zon leert ons over evenwicht daar ze onderscheid brengt tussen nacht en dag. Wanneer we innerlijke rust vinden, kunnen we de wereld om ons heen weerspiegelen.

De methodieken

Kamasutra voor de vrouw – START in September  2016
in Mechelen, op donderdagen.

Deze workshop is voor speciaal voor vrouwen. We hebben schatten aan levenskracht, vreugde en jeugd in ons. De kunst bestaat eruit om deze schatten te ontdekken zodat jouw creatieve kracht voluit kan stromen van bron tot monding. Volgens een Oosterse filosofie berust het welzijn van een maatschappij op het welzijn van de vrouw, daar zij de spil van de kleinste maatschappelijke eenheid vormt. Gaat het goed met haar… dan draagt heel de maatschappij hier de vruchten van.
Dit zal een combinatie zijn van shakti’s Healing dance en Nada Yoga.

.>Contacteer ons

 

Sacred Flow:   Rituelen, Ayurveda, Sjamanisme, natuurelementen, dans, meditatie, klank… Onze lichamen net zoals planeet aarde zijn een wondervolle expressie van de creatieve intelligentie. We kunnen het leven dansen als we de patronen die in de wereld buiten ons, verbinden met de patronen binnen in onze eigen wereld. De dynamische flow tussen binnen en buiten wordt een dans, waarbij je verschillende aspecten van jezelf ontdekt en ontwikkelt: gedachten, gevoelens creatieve energie, ziel en spirit… Daar dit alles vanuit een grote dankbaarheid en respect wordt benaderd wordt “female flow” een sacraal gebeuren .

>Contacteer ons


Yoga voor kleuters
We maken een reis door de wereld van de elementen en ontdekken dat er diep in ons een plekje is waar alles rustig en vredig is.
>Contacteer ons


Yoga voor jongeren
De oefeningen die we tijdens deze reis ervaren, maken onze geest rustig en geven ons een krachtig en soepel lichaam zodat we fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal wel zijn!
>Contacteer ons


Sportkampen Avatar
De vijf elementen beleven we op een ludieke manier en ieder wordt uitgenodigd om op ontdekkingsreis te gaan. We spelen, dansen, bewegen, ademen, masseren en ontdekken spelenderwijs onze intuïtieve en emotionele intelligentie. Op het einde van de reis verwerken we onze indrukken in een tekendagboek, fotoboek of reisverslag. Door onze ervaring te delen met anderen leren we over de wereld binnen en buiten en krijgen we nieuwe perspectieven over onszelf en de ander.
>Contacteer ons