Shakti voor scholen > Zintuig Ogen


Krijgskunstvaardigheden

Naast het ontwikkelen van innerlijke rust en discipline ( WATER) , leer je in het VUUR element één te worden met je levensdoel. Het ego is verzot op het spelen van rollen en het opzetten van maskers. Wat gebeurd er, wanneer jij jezelf bevrijdt van je ego? Tijdens deze module wordt je gegidst naar de krijger in je, die meesterschap heeft over zijn innerlijke vuur.

Volgens een wijze oosterse Filosofie is Avatar een neergedaalde godheid in een menselijk of dierlijk lichaam die de rust en de balans in het universum herstelt of handhaaft. Om dit te realiseren ontwierp een Godheid , de Oosterse krijgskunst KALARIPAYAT en initieerde moedige krijgers in deze kunst.
Wanneer je kalaripayat oefent kan je de vijf elementen in jezelf in evenwicht brengen. Daardoor breng je harmonie in de wereld. Dit avontuur vol spanning en uitdaging leert je soepel en krachtig te bewegen zodat jij één kan worden met je levensdoel.

Concentratieproblemen, leermoeilijkheden, hyperactiviteit, agressie en depressie worden omgetoverd in een krijgsdans vol kracht. Negatieve emoties ombuigen tot je beste vriend is wat de AVATAR ons leert.

Klik hier om terug te keren